Valittavanasi on huonekohtaiset Bluetooth-ratkaisut tai laajemmat monihuoneratkaisut Bluetoothin ja WiFi ohjauksella.

Huonekohtaiset Bluetooth äänentoistoratkaisut

Huonekohtaiset modernit ja helppokäyttöiset Bluetooth-ratkaisut, joissa yhdistät puhelimen tai muun Bluetoothilla varustetun laitteen seinään, kattoon asennettuun Bluetooth-Audio-vastaanottimeen. Vaihtoehtona myös kattoon uppotettavat Bluetooth aktiivi kaiuttimet.

CEThome TREND

Äänentoistoratkaisu, jossa yhdistät puhelimen tai tabletin huoneeseen kiinteästi seinään asennettavaan Bluetooth-Audio-vastaanottimeen. Valitsemasi musiikki kuuluu kattoon tai seinään integroiduista tai pintaan asennetuista kaiuttimista.

CEThome STAR

Äänentoistoratkaisu, jossa Bluetooth-vastaanottimen lisäksi myös FM-radio. Koko paketti asennetaan integroituna kattoon – näkyviin jää ainoastaan kattoon tai seinään upotettavat kaiuttimet.

CEThome Lithe Audio Bluetooth

on aktiivinen kattoon upotettava 6,5” Bluetooth-kaiutin. Varusta kaiutin sähköllä ja se on valmis soittamaan haluamasi musiikkia.

Monihuoneratkaisut

Monihuoneratkaisuissamme ohjaus tapahtuu älylaitteeltasi langattomasti Wi-Fi-sovelluksen kautta. Voit ohjata järjestelmää mistä tahansa huoneesta, millä tahansa älylaitteellasi sekä soittaa samaa tai eri musiikkia ympäri asuntoa asennettavista kaiuttimista. Osassa monihuonejärjestelmistä ohjaus myös huonekohtaisista seinään kiinteästi asennettavista seinäpaneeleista. Suosittelemme ensisijaisesti asuntoon integroitavia kaiuttimia, joiden avulla kaikki saadaan siististi piiloon. Vaihtoehtoisesti valittavanasi on myös pintaan asennettavat kaiuttimet tai WiFi irtokaiuttimet. 

CEThome SOUNDAROUND

Monihuonejärjestelmä, jonka avulla voit nauttia lempimusiikistasi monipuolisesti ympäri asuntoa. Ohjaus tapahtuu älylaitteellasi langattomasti helppokäyttöisen Wi-Fi sovelluksen tai Bluetoothin kautta.

CEThome CLASSIC

Monihuoneratkaisu jossa soitettavissa musiikkia niin perinteisistä audiolaitteista kun Bluetoothin kautta. Kuunneltavissa 1-4 äänilähdettä samanaikaisesti 2-8 tilassa jossa ohjaus huonekohtaisista seinään asennettavista käyttöpaneeleista.

Harman Kardon Citation

Harman Kardonin palkittu Citation-sarja tarjoaa käyttäjälleen ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen kaunista ulkomuotoa unohtamatta. Edistyneet kaiuttimet pitävät sisällään Google Assistant -virtuaaliavustajan, jonka ansiosta voit itse laitteen lisäksi hallita myös muita älykotisi laitteita helpoin puhekomennoin.

Lithe-Audio Wi-Fi

Vihdoinkin kattoon upotettava aktiivi Wi-Fi kaiutin ratkaisu, missä lisäksi myös Bluetooth, Airplay 2 ja Chromecast yhteydet. Täydellinen asuntoon integroitava 6,5” kattokaiutin mistä rakennettavissa jopa 30 kaiuttimen monihuoneratkaisu.