Keittiö ja ruokailu-/olohuone

HUONEKOHTAISESTI-oh

Keittiössä, ruokailuhuoneessa ja olohuoneessa halutaan usein kuunnella musiikkia joko jostain Yleensä yksi kattoon upotettava kaiutinpari ei riitä kattamaan koko tilaa. Esimerkiksi miellyttävästi olohuoneen kaiuttimista soiva musiikki ei ole yhtä nautittavaa keittiössä, joka on kauempaa – muista taustaäänistä puhumattakaan. Suosittelemme aina asentamaan keittiöön omat kattoon upotettavat kaiuttimet omalla äänenvoimakkuudensäätimellä ja olohuoneeseen tai ruokailuhuoneeseen toisen kaiutinparin.

CEThome valmispaketit keittiöön ja ruokailu-/olohuoneeseen

Valmispaketti STAR valitsemaasi asuinhuoneeseen neljällä kattoon upotettavalla kaiuttimella. Sisältäen kattoon asennettavan Bluetooth-Audio-vastaanottimen + FM-radion, 76cm antennijohdon, 5 m kaiutinkaapelin ja kaksi kattoon upotettavaa kaiutinparia. Molemmat kaiutinparit ovat saman ohjauksen takana (sama musiikki ja äänen voimakkuus)

Kattoon upotettavat kaksi 5” kaiutinparia. Mitat asennusaukon halk. 150mm, syvyys 75mm.
Tuotenumero C515325

Lisätietoja

star-C515325
star-C515327

Valmispaketti STAR valitsemaasi asuinhuoneeseen neljällä kattoon upotettavalla kaiuttimella. Sisältäen kattoon asennettavan Bluetooth-Audio-vastaanottimen + FM-radion, 76cm antennijohdon, 5 m kaiutinkaapelin ja kaksi kattoon upotettavaa kaiutinparia. Molemmat kaiutinparit ovat saman ohjauksen takana, sisältäen kaiutinparikohtaisen on/off-kytkimen. Mukana toiselle parille oma kattoon asennettava kytkentämoduuli.

Kattoon upotettavat kaksi 5” kaiutinparia. Mitat asennusaukon halk. 150mm, syvyys 75mm.
Tuotenumero C515327

Lisätietoja

Valmispaketti SOUNDAROUND valitsemasi asuinhuoneisiin neljällä kattoon upotettavilla kaiuttimilla. Sisältäen seinään asennettavan ohjauspaneelin Wi-Fi-, Bluetooth- ja Aux in- valinnoilla, virtalähteen sekä kattoon upotettavat kaiutinparit. Molemmat kaiutinparit saman ohjauksen takana.

Kattoon upotettava 6,5” kaiutinparit. Mitat asennusaukon halk 202mm, syvyys 70mm.
Tuotenumero C517231

Kattoon upotettava 6,5” kaiutinparit. Mitat asennusaukon halk 205mm, syvyys 50mm.
Tuotenumero C517233

Kattoon upotettava B&W 8” kaiutinparit. Mitat asennusaukon halk 253mm, syvyys 85mm.
Tuotenumero C517237

Lisätietoja

soundaround-asuinhuone-x-4