KOKEMUKSIA-kotitarinat-sistonen-1100x550

Nelihenkinen pääkaupunkiseutulaisperhe rakensi upealle paikalle Porvoon saaristoon. Koko perhe haluaa nauttia musiikista helposti ympäri taloa ja siksi halusimme tehdä asunnostamme jo rakennusvaiheessa Musiikkivalmiin Kodin.

Tutustuimme asuntomessuilla Mikkelissä 2017 eri taloratkaisuihin ja huomasimme muutamissa taloissa CETgroupin monihuoneratkaisun. Päätettyämme talotoimittajan ja talomallin lähdimme myös tarkemmin selvittämään eri äänentoistoratkaisuja. Omassa kodissamme oli käytössä jo eri toimittajan järjestelmä mutta halusimme vielä kartoittaa muita vaihtoehtoja huvilaamme – kaiken pitäisi olla tässä kohteessa täydellistä. Lopulta päädyimme CETgroup:in SOUNDAROUND ratkaisuun, jota ohjataan WiFin kautta mutta musiikkia voidaan myös striimata Bluetoothin kautta. Keskustelimme yhdessä CETgroupin kanssa mihin tiloihin kaiuttimet sijoitettaisiin. Musiikin haluttiin soljuvan tilasta toiseen – niin sisällä kuin ulkonakin. Suunnittelutyön tuloksena päädyimme ratkaisuun, jossa asennettiin kaksi upotettavaa kaiutinparia keittiöön ja olohuoneeseen, kaksi pintaan asennettavaa kaiutinparia terasseille ja lisäksi yksi kaiutinpari yläkerran aulaan. Lisäksi nuorten asuin tilaan asennettiin vielä erillinen TREND Bluetooth huonekohtaisen ratkaisun. Kaikki kaiuttimet soivat yhdessä tai erikseen sen mukaan miten niitä ikinä haluammekaan ohjata.

Yhteistyö CETgroupin edustajan kanssa sujui erittäin joustavasti. Kaikki toimitukset tulivat ajallaan ja sovituista asioista pidettiin kiinni – koko hanke sujui ilman mitään yllätyksiä. Järjestelmä on yllättänyt positiivisella käyttökokemuksellaan.

KOKEMUKSIA-kotitarinat-sistonen-olohuone
KOKEMUKSIA-kotitarinat-sistonen-keittio
KOKEMUKSIA-kotitarinat-sistonen-pohjakartta