KOKEMUKSIA-kotitarinat-villa-kaisla

Rakennuttajana tutustuimme asuntomessuilla Mikkelissä 2017 eri taloratkaisuihin ja huomasimme muutamissa taloissa CETgroupin monihuoneratkaisuja. Lähdimme messujen jälkeen tarkemmin kartoittamaan eri mahdollisuuksia. Mietimme mahdollisuuksien rajoissa minkälaista äänentoistoratkaisuja haluamme ja päädyimme keskustelemaan CETgroupin tarkemmin meidän tarpeiden mukaisen ratkaisun toteuttamisesta.

Alkukartoituksen jälkeen päädyimme CETgroup:n SOUNDAROUND ratkaisuun, jota ohjataan WiFin kautta tai striimataan Bluetoothin kautta. Keskustelimme yhdessä CETgroupin kanssa, mihin tiloihin kaiuttimet sijoitetaan ja päädymme tekemään kotimme musiikkivalmiiksi seuraavasti. Kaiutinpareja upotettiin seuraaviin tiloihin keittiö ja ruokailutila, makuuhuone ja vaatehuone, sauna/kph/pkh sekä pinta asennuksena kaiutinparit niin olohuoneeseen kuin parvekkeellekin. Kaikki kaiuttimet soivat yhdessä tai erikseen sen mukaan miten musiikkia halutaan eri tiloissa soittaa. Lisäksi myös autotalliin ja varaston kuntosaliin sekä rantasaunaan upotettiin kauitinparit bluetooth-vastaanottimella.

Tilasuunnittelu ja musiikkijärjestelmän rakentaminen on aina joka kohteessa uniikkia, mutta CETGroup:n kanssa löysimme kohteeseen hyvin joustavasti ja nopeasti toimivat ja järkevät ratkaisut. Villa Kaislasta rakentui Musiikkivalmis Koti.

KOKEMUKSET-kotitarinat-villa-kaisla-ruokala
KOKEMUKSET-kotitarinat-villa-kaisla-olohuone