virtanen-733x550

Nelihenkinen perhe rakensi unelmiensa hirsitalon Ruotsalaisen rannalle Heinolan kirkonkylään. Hirsirungon toimittajaksi valikoitui Finnlog.

Uuden kodin sisustusratkaisut koimme erityisen tärkeäksi ja halusimme mahdollisuuden nauttia musiikista koko talossa. Tämä otettiin huomioon jo suunnitteluvaiheessa ja lopputuloksena syntyi Musiikkivalmis koti.

Porin asuntomessuilla 2018 huomasimme CETgropin äänentoistojärjestelmiä eri kohteissa. Meitä miellytti järjestelmän helppokäyttöisyys ja huomaamattomuus -irtokaiuttimia ei tarvittaisi.

keittio-virtanen-600x800
olohuone-virtanen-600x800
nakoala-virtanen-600x800

CETgroupin edustajan kanssa kartoitimme meidän tarpeita parhaiten vastaavan paketin. Yhteisen suunnittelun tuloksena taloomme valikoitui CETgroupin musiikkivalmis Koti ® äänentoistoratkaisu. Kattoon upotettavat kaiutinparit löytyvät sekä keittiöstä että olohuoneesta, kuin myös pesuhuoneestakin. Lisäksi pintaan asennettavat kaiuttimet valikoituivat terassille oleskelutilan yhteyteen. Kaikki kaiutinparit soivat yhdessä tai erikseen -fiiliksen mukaan. Nuorenmiehen huoneeseen asennettiin muusta järjestelmästä erillään toimiva CEThome TREND missä Bluetooth vastaanotin kiinteästi seinässä ja katossa kaiutinpari.

Suunnittelu, toimitukset ja opastus hoidettiin ajallaan ja ammattitaidolla. Olemme olleet todella tyytyväisiä sekä järjestelmään että yhteistyöhön CETgroupin kanssa.