Lisätietoa C518010 B&W MT50 kotiteatteripaketista

B&W:n uudistunut M1 kaiutin on pieni kooltaan, mutta iso ääneltään. Uudistuneen elementtiteknologian ansiosta M1 soi edeltäjäänsä tarkemmin, tasapainoisemmin ja tarjoaa kokoonsa nähden erittäin uskottavan bassotoiston. M1 kaiuttimen mukana toimitetaan sekä pöytä että seinäkiinnikkeet. Lattia jalustaa saatavana lisävarusteena.

KAIUTINRATKAISUT-kotiteatteri-M1

B&W:n ASW608 on kompaktikokoinen subbari, joka tarjoilee tarkkaa ja uskottavaa bassotoistoa. Se toimii elokuvilla ja nopean sekä tarkan toistonsa ansiosta sopii myös loistavasti musiikkikäyttöön. ASW608 on pienikokoinen subbari jossa on erittäin tarkka ja iskukykyinen toisto. 200 watin pääte ja 8″ elementti. Hyvin integroituva subbari joka pysyy nopeankin pääkaiuttimen mukana.

KAIUTINRATKAISUT-kotiteatteri-ASW608

Marantz AV-viritinvahvistimien NR1510.

Marantz NR1509 on AV-viritinvahvistin kestosuosikki. Pienikokoiseen koteloon on mahdutettu kaikki toiminnot mitä nykypäivän kuluttaja kaipaa, ja helppokäyttöisyys on viety Marantz malleissa äärimmilleen. NR1509 on applikaatio-ohjattava, siinä on nettiradiot, Spotify Connect, AIRPLAY ja Bluetooth sekä HEOS monihuonejärjestelmä. Uusimmat ääniformaatit on myös tuettu kuten esimerkiksi Dolby ATMOS. Nyt on myös nähtävissä vinyylin vahvuus formaattimaailmassa sillä myös NR1509 mallissa on nyt Marantzin laadukas MM-levysoitinesivahvistin.

KAIUTINRATKAISUT-kotiteatteri-marantz-AV-viritinvahvistimien