Lisätietoa C518013 B&W MT60D kotiteatteripaketista

B&W:n uudistunut M1 kaiutin on pieni kooltaan, mutta iso ääneltään. Uudistuneen elementtiteknologian ansiosta M1 soi edeltäjäänsä tarkemmin, tasapainoisemmin ja tarjoaa kokoonsa nähden erittäin uskottavan bassotoiston. M1 kaiuttimen mukana toimitetaan sekä pöytä että seinäkiinnikkeet. Lattia jalustaa saatavana lisävarusteena.

KAIUTINRATKAISUT-kotiteatteri-M1

B&W:n PV1D on uutuus subwoofer jonka design hakee vertaistaan. Mikäli haluat subwooferin, joka on erittäin tyylikäs, mutta et halua tinkiä suorituskyvystä on PV1D loistava vaihtoehto. 2kpl 8″ pitkäiskuista elementtiä ja 400w teho takaavat tarkan ja uskottavan bassotoiston. PV1D:n suunnittelussa on hyödynnetty B&W:n lippulaiva subwooferista DB1:stä saatuja kokemuksia ja se pitää sisällään esiasetettuja EQ-tiloja sekä elokuville että musiikille. Neutraalia ja tarkkaa bassotoisto kevyelle musiikille tai potkua lisää rockille ja elokuville? Sinä päätät. PV1D on subwoofer, josta pitävät sekä sisustajat että myöskin hifist.

KAIUTINRATKAISUT-kotiteatteri-PV1D-450w-445h

Marantz NR1710 on sama kestosuosikki AV-viritinvahvistin kuin NR1510, mutta tässä kanavamäärä on nostettu seitsemään. Eli voit tehdä esimerkiksi 7.2 kotiteatterijärjestelmän. Pienikokoinen laite mihin kumminkin on saatu mahdutettua kaikki nykypäivän perustarpeet. HDMI liittimiä on useita ja laite on hyvin helppokäyttöinen ja aplikaatio-ohjattava. Lisäksi siinä on nettiradiot, Spotify Connect, AIRPLAY ja Bluetooth sekä HEOS monihuonejärjestelmä. Uusimmat ääniformaatit on myös tuettu kuten esimerkiksi Dolby ATMOS ja nyt myös MM-levysoitinliitäntä.

KAIUTINRATKAISUT-kotiteatteri-marantz-AV-viritinvahvistimien