Lisätietoa C518020 kotiteatteripaketista

Kotiteatteripaketti 5.1 kattoon upotettavilla B&W CCM663RD kaiuttimilla. Laadukas 2-tierakenteella toteutettu upotettava kaiutin, jossa on laadukas Nautilus rakenteella varustettu kulmasäädettävä 1″ diskanttielementti.6″ basso keskiäänielementti, 3 asentoinen EQ, laadukas jakosuodin ja peräti 150W tehonkesto takaavat laadukkaan äänen. RD malli on kooltaan matala (90mm ) jolloin sijoitus esim. välikattoon vie vähemmän tilaa. CCM663RD kaiutin on suunniteltu niin musiikin kuunteluun kuin kotiteatterikäyttöön, nautit näkymättömästä laatuäänestä kodin jokaisessa nurkassa.

KAIUTINRATKAISUT-kotiteatteri-CCM663RD

B&W subwoofer ASW 610. 10″ pitkäiskuinen elementti yhdistettynä 200W d-luokan päätevahvistimeen tarjoilee toistoa, joka ulottuu jopa 20z taajuuksille asti. ASW610  toisto on tarkkaa, kontrolloitua ja iskevää. Se soveltuu erinomaisesti sekä kotiteatteri, että myöskin stereokäyttöön.

KAIUTINRATKAISUT-kotiteatteri-B&W-asw610

Marantz NR1710 on sama kestosuosikki AV-viritinvahvistin kuin NR1510, mutta tässä kanavamäärä on nostettu seitsemään. Eli voit tehdä esimerkiksi 7.2 kotiteatterijärjestelmän. Pienikokoinen laite mihin kumminkin on saatu mahdutettua kaikki nykypäivän perustarpeet. HDMI liittimiä on useita ja laite on hyvin helppokäyttöinen ja applikaatio-ohjattava. Lisäksi siinä on nettiradiot, Spotify Connect, AIRPLAY ja Bluetooth sekä HEOS monihuonejärjestelmä. Uusimmat ääniformaatit on myös tuettu kuten esimerkiksi Dolby ATMOS ja nyt myös MM-levysoitinliitäntä.

KAIUTINRATKAISUT-kotiteatteri-marantz-AV-viritinvahvistin-black