Lisätietoa SOUNDAROUND ratkaisusta

CEThome SOUNDAROUND monihuonejärjestelmällä, voit nauttia lempimusiikistasi monipuolisesti ympäri asuntoa. Ohjaus tapahtuu langattomasti älylaitteellasi langattomasti helppo käyttöisen Qualcomm Allplay jukebox Wi-Fi sovelluksen kautta. Musiikkia on kuunneltavissa omasta musiikkikirjaston ja suoratoiston eri musiikkipalveluista. Voit ohjata musiikkia missä tahansa huoneessa millä tahansa älylaitteella soittamaan samaa musiikkia tai eri musiikkia ympäri kotia.

soundaround-qualcomm-allplay-logo

Huone- kaiutinparikohtaisista seinään asennettavasta ohjauspaneelista ohjaus joko Wi-Fi tai Bluetoothin kautta. Lisäksi ohjauspaneelisissa on myös AUX in liitin, johon liitettävissä 3,5mm audio liittimellä varustetut lisälaitteet. Ohjauspaneelissa on tehokas vahvistin jopa 25w x 25w joka johdotetaan huoneeseen integroitaviin kaiuttimiin. Halutessasi yhteen ohjauspaneeliin on yhdistettävissä myös kaksi kaiutinpari silloin molemmat parit saman ohjauksen takana.

soundaround

Asennusohje

Kun asunnossa ei ole mahdollista upottaa kaiuttimia kattoon tai seinään niin voidaan käyttää Soundaround Wi-Fi irtokaiuttimia osaan tai koko asuntoon.

Ratkaisullamme langaton musiikki täyttää vaikka koko talon. Helpppo ottaa käyttöön.

Kytke kaiuttimien virtajohto pistorasiaan ja etsi Soundaround ”signaali” laitteesi Wi-Fi asetuksista. Hyväksyessäasi signaalin ja laitteessasi avautuu automaattisesti sisäänkirjautumissivu jolla voit määritellä kaiuttimen nimeksi esim. (keittiö) sekä liittämään sen Wi-FI verkkosi. Kun yhteys on luotu, avaa Qualcomm AllPlay Jukebox – sovellus laitteestasi, valitse haluamasi kaiutin ja nauti musiikin maailmasta.